Breaking News

The Northern Pontifical Academy

The Northern Pontifical Academy (NPA) – Den Gnostiska Kristna Kyrkan av de Första Kristna av Antiokia Syrisk-Ortodoxa Patriarkatet (Apostoliskt grundat i Ecuador år 1968). Godkänt av Regeringen och registrerat som Mystisk Order år 1975. nr 1725.

Den Gnostiska Läran övervakas av ”Den andliga Läromästaren – Enaren” – Dr. Sandor A Markus och Ann-Sofie Hammarbäck – vars roll i början av den nyligen inträdda Gyllne Tidsåldern (Vattumannens Tidsålder) är att leda de som är mogna på jorden ut ur mörkret mot ljuset, dvs. mot ett högre kvalitativt andligt multi-dimensionellt kvantmedvetande – och låta den Allsmäktige Fader lysa med sin Strålglans inom dig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>