Breaking News

Utomjordingar finns bland oss

Det kosmiska Arvet

By Dr. Sandor A. Markus

utomjordingar-finns-bland-oss

Utomjordingar finns bland oss – Det kosmiska Arvet

Vi är långt ifrån ensamma i universum. Mänskligheten har inte en enda sekund varit utan influens och stöd från högre utvecklade intelligenser som väglett oss i vår utveckling. Alla de observationer av UFO:n som har skett är inga hjärnspöken!

Varifrån kommer då dessa intelligenser? Vilket är deras syfte? Utgör de en fara för mänskligheten? Vill de kolonisera Jorden? Sandor A Markus ger oss en förklaring till varför besökarna kommer, deras syften och vilka de är – att de är högt utvecklade väsen från andra världar som vill hjälpa oss jordmänniskor i vår utveckling – men också sig själva.

Det utflöde av energi och medvetenhet som vetenskapen kallar “Big Bang” gav inte bara upphov till manifestation av alla planeter, solsystem och galaxer som ryms i kosmos, utan också till en mångfald medvetet liv på olika nivåer. Allt är sprunget ur samma källa och är därför också delar av en sammanhållen helhet.

Boken presenterar en sammanställning av den kommunikation som Sandor A Markus har haft med olika Utomjordiska Grupper från olika system, den Kosmiska Federationen samt Grundarna från vilka allt liv i det vidsträckta universum transformeras ner ifrån.

Beställ boken!

Utomjordingar finns bland oss (Svensk Amazon, svartvit inlaga)
Utomjordingar finns bland oss (Brittiska Amazon, svartvit inlaga)
Utomjordingar finns bland oss (Svensk widgetshop, inlaga i färg)

Av Dr. Sandor A. Markus

Resultatet av de utomjordiska gruppernas inblandning i jordens historia spänner mellan himmel och helvete – men det är vi människor som är ansvariga för vad som har hänt och varför.

Även om det för närvarande är svårt att acceptera dessa sanningar, så är det en nödvändighet att vi börjar ta ansvar för våra handlingar. Vi är alla medskapare i det kosmiska skeendet. För att bli medvetna om detta måste vi enl. Sandor A Markus utveckla ett högre kvalitativt multi-dimensionellt kvantmedvetande. Endast då kan vi lösa alla de problem som vår civilisation står inför – och nu är det bråttom!

Lämna ett svar