Breaking News

Mina Inkarnationer och Undervisning

En ödesskildring om hur en människa kan förändra sitt liv genom att förändra sitt sätt att tänka

Av Dr. Sandor A. Markus

inkarnationer-undervisning

Historien handlar om en ung man och hans öde efter 2:a Världskriget i Östeuropa.

Han hade en övernaturlig upplevelse som 14-åring då ett ljusväsen av intensiv styrka visade sig för honom på den Ungerska Pustan. Ljusväsendet uppmanade honom att lämna Ungern och bege sig till Sverige. Där skulle han lägga grunden till ett internationellt centrum för livsvetenskap – humanvetenskap.

Ungerns gränser mot väst var hårt minerade och bevakade av Ungerska och fornsovjetiska trupper. Men i september 1956, under den brinnande revolutionen, tog han chansen att förverkliga den plan som han blivit ålagd av högre makter.

Han sökte bekräftelse på sin andliga upplevelse i olika religiösa och ockulta föreningar och mysterieskolor – men förgäves. Ingen kunde ge honom det rätta svaret på hans enkla fråga ”Vad är livets mening?” Hans sökande förde honom till olika länder, bl.a. Ecuador, Indien, Japan, Danmark och Sri Lanka.

Slutligen fann han svaret.

Beställ boken!

Mina Inkarnationer och Undervisning (Svenska Amazon, svartvit inlaga)
Mina Inkarnationer och Undervisning (Brittiska Amazon, svartvit inlaga)
Mina Inkarnationer och Undervisning (Svensk widgetshop, inlaga i färg)

 Av Dr. Sandor A. Markus

Nu, under 37 års tid har han skrivit ner sin kunskap och erfarenhet som idag innefattar ca 6000 sidor skrivet material, hundratals Powerpoint-presentationer och videos. Allt detta ställer han till mänsklighetens förfogande för att ge människan svar på livets mening i den kaotiska värld som hela den jordiska civilisationen befinner sig idag.

År 1989 inregistrerade han en privat icke-statlig organisation, akademistiftelse i Sverige under namnet “L’Académie Internationale de Culture Humaine Intégrale” – Den Internationella Akademin för Total Mänsklig Kultur, AIC. Akademin har till uppgift att via online-undervisning och seminarier hjälpa människan att förstå livets mening och nå ett högre kvalitativt multidimensionellt kvantmedvetande, vilket är en nödvändighet för den jordiska människans och civilisationens fortlevnad. Denna högre medvetenhet innefattar även andra dimensioner och medvetenhetsnivåer än vår egen tredimensionella värld.

Dr. Sandor A Markus har funnit att nyckeln till livets gåta finns inom varje enskild människa och där måste vi leta.

Kristus sade: sök sanningen inom eder och sanningen kommer att göra er fria.

Bland flertal utmärkelser har han nyligen också utsetts till Stormästare av “Sovereign Imperial Order of Saint Germain” av HIRH Prins Stephan Tchernetich av Montenegro och Makedonien. Han har även tilldelats Vatikanens, Påven Franciscus välsignelse.

Vi utgör alla summan av dagens världsbild. Om vi vill ändra samhället då måste vi först ändra oss själva. Boken öppnar lösningen för dig – och avslutar Dr. Sandor A Markus, alias Saint Germains mångtusenåriga mission på denna planet.

Lämna ett svar