Breaking News

Starten av Unifier.se!

AIC Logotype, small

unifier-se

Unifier.se är framsidan av AIC Stiftelsen, i.e. “L’Académie Internationale De Culture Humaine Intégrale”, “Den Internationella Akademin för Total Mänsklig Kultur,” tidigare www.human-academy.com.

Unifier.se offentliggör Dr. Sandor A. Markus (Världsläraren – Enaren) uppgift. Håll dig uppdaterad genom att regelbundet besöka oss och prenumerera på våra feeds och nyhetsmail. Vidare kan du dela vår information genom att klicka på “share-options” nedan.

Begrunda Världslärarens klarheter från den femdimensionella matrisen och bortom. På det sättet banar han vägen för alla de som vill höja sitt medvetande till ett högre kvalitativt multidimensionellt kvantmedvetande – fritt från sinnets trälskap – och bli en del av den nya civilisationen – den femte i ordningen.

Lämna ett svar