Breaking News

Negativa Entiteter, Jordiska och Utomjordiska

Copyright WDS©

Hur de kan påverka vår vardag

Har du någonsin varit i en situation där negativa entiteter (varelser) eller energier har haft en negativ inverkan på ditt energisystem?

Om så är fallet kan vårt skräddarsydda artefaktprogram vara rätt för dig.

Skyddsartefakten är bara ”en” bland tusentals som kan förstärka din plasma (eteriska) skyddsstruktur, biofältet som inkluderar dina fysiska och subtila kroppar, utan känslan av att vara energimässigt separerad eller begränsad.

Den formula (informationsstruktur) som finns inprogrammerad i din Skyddande Artefakt, har utvecklats och förbättrats under många år, och olika delar av formulan har använts otaliga gånger under alla möjliga omständigheter. Denna kodade informationsmatris är dynamisk i sin funktion, vilket innebär att den är självreglerande och bara fungerar när den behövs.

Det är svårt att ha en ökad energisk medvetenhet och att vara motståndskraftig mot negativa energier som finns omkring oss i vardagen i princip 24/7; detta gäller särskilt vår yngre generation vars medvetenhetsgåvor är känsliga och fortfarande inte färdigutvecklade.

Denna enhet är designad för att skapa en energisk struktur så att negativa energier och entiteter (varelser) inte kan bosatta sig eller fästa sig i personens biofält (energifält).

Denna energiska struktur kommer att förstärka skyddet på olika nivåer och kommer att stärka personens energifält – oavsett ålder eller känslighet.

Vi har särskilt fokuserat på följande former av negativa energier, som inkluderar:

 • Obalans orsakad av spöken, andar, fångade själar
 • Obalans orsakad av skadade själar
 • Obalans orsakad av skadliga eller olämpliga entiteter
 • Obalans orsakad av skadliga energiformer
 • Obalans orsakad av mänsklig konflikt eller känslomässig energi
 • Obalans orsakad av elementaler
 • Obalans orsakad av skadliga trädandar
 • Obalans orsakad av skadliga djurandar
 • Obalans orsakad av Stress/störning (som är skapad av människan), emotionell
 • Obalans orsakad av Chakra-obalanser eller blockeringar hos andra
 • Obalans orsakad av svart magi
 • Obalans orsakad av förbannelser eller besvärjelser
 • Obalans orsakad av (negativ) Extra-Terrestrial Interferens
 • Obalans orsakad av psykiska ”trådar” kopplade till personer som orsakar tömning av energi.

Skyddsartefakten kan bäras när som helst eller så länge som krävs utan någon negativ inverkan på användaren. Den är särskilt bra att använda på utsatta platser, t.ex. restauranger, nattklubbar, butiker, gamla byggnader för att bara nämna några. Vissa heliga platser och sädescirklar har också missbrukats, och skyddsartefakten kommer att stoppa negativa energier från att fastna i ditt biofält.

Vi kommer inom kort meddela hur ni kan införskaffa dessa artefakter, ex. skyddsartefakten. Det är viktigt att vi alla arbetar så gott vi kan nu med vår utveckling. Om ni ännu inte är medlemmar, så finns länk här nedan för inträde som medlem till AIC Association med ”Free Membership” eller ett riktigt medlemskap med ”Membership”.

Vi kommer att gå igenom dessa senaste teknologier på seminariet i september. Medlemmar i AIC kommer att bjudas in och icke-medlemmar är inte inbjudna. Artifakter kommer att kunna beställas på seminariet.

//Unifier

AIC Medlemsavtal är nu uppdaterat

Vi bifogar länk till AIC:s Medlemsavtal som alla medlemmar i AIC har tagit del av och godkänt när de sökte medlemskap inom AIC. Detta avtal har gällt sedan 1 Maj 2011 och är nu uppdaterat:
Nytt AIC Membership Agreement 31 maj 2025 »»»