Breaking News

Vår Värld är Förrådd

Artikeln är modifierad från https://spielbrot.wordpress.com/2015/11/24/var-kidnappade-varld/

Det är inte politiker eller presidenter som styr världen. De är lika mycket offer som du och jag och resten av befolkningen på Jorden. De är förblindade av budskapet om att ekonomi och konsumtion är lösningen på alla problem. Det är ekonomin som styr världen; dock inte din eller min ekonomi, utan en mycket större, mycket mäktigare och icke-publik ekonomi.

Det är en ekonomi som kontrollerar världens viktigaste tillgångar som olja, kol och gas. Det är en makt som startar krig, störtar regeringar och gör vad som behövs för att säkra bränslet till den enda ekonomi som styr världen – den svarta oljan är blodet i den här organismen. Det är en organism som består av ett antal energikarteller. De är här du bland annat hittar många av den 1 % av befolkningen som äger lika mycket som resterande 99 % tillsammans. Denna “elit” är respektlös, saknar moral, empati och långsiktigt tänkande och struntar fullkomligt i att världen svälter, att klimatförändringarna som de fossila bränslena förorsakar kommer att förändra planeten för evigt. De gräver egoistiskt vår och framtidens gemensamma grav utan betänkligheter. De hindrar, krossar och hemlighåller all hotande teknologi som skulle kunna ändra allt till det bättre och har gjort så i över 50 år. De har munkavlat på politiker, myndigheter och massmedia. Dessa är de verkliga beslutsfattarna, men ingen vet vilka de egentligen är.

makt-eliten

Om du tror att Donald Trump, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Påven Franciskus kan ändra på detta på olika klimatkonferenser eller G20 möten, då tror du fel.

Inte ens dessa människor vet sanningen – och de vet inte vilka som bestämmer.

Tror ni att Emmanuel Macron som blev president i Frankrike vid 40 års ålder någonsin skulle kunnat ha blivit president utan familjen Rothschilds finansering och inflytande? Macron har i ca 4 års tid varit anställd i Investmentbanken Rothschild & Cie i Paris som ägs av Familjen Rothschild. Under den tiden har han skaffat sig en enorm förmögenhet. På 18 månader byggde han med familjen Rothschild hjälp upp ett helt nytt parti “En Mache”, och vann valet över Marine Le Pen som ledde valet som president kandidat.

Macron hade aldrig någonsin blivit president i Frankrike om han inte hade lanserats och hans valkampanj finansierats av familjen Rothschild, vilka styr hela bankväsendet i världen och världsekonomin.

Ingen kan någonsin bli Statsminister i ett land eller President om familjen Rothschild motsätter sig det. Så är det även i Sverige.

Dessa Statschefer vet inte att det är familjen Rothschild, Rockefeller eller Soros som rycker i trådarna. Dessa Statschefer är marionetter åt de Orioninfluerade varelserna som ser sig själva som gudar.

Den blinda leder den blinda.

Allt detta har vi beskrivit i boken “Den Matriska Verkligheten”. Boken kan beställas via Amazon i US och i UK. Den finns även att köpa via Matrix Innovation (www.matrixinnovation.se).
Den_Matriska_Verkligheten

Samtidigt som ekonomin nu har nått sin yttersta gräns och konsumtionssamhället börjar rämna, så ökar snabbt orättvisor, segregering och motsättningar som är den frodiga mull ur vilken terrorismen gror och blomstrar. Klimatförändringarna med torka, extrema väder driver folkmassor på flykt. Men vad gör det så länge oljan kan föda den hemliga klubbens vinstmaskineri – så länge de kan tysta senatorer, presidenter, vetenskapsmän, regeringar och folket?

Pengarna styr – inte förståndet, samvetet, moralen och etiken som vår Akademi AIC eftersträvar.

De som kan stoppa denna vansinniga, omänskliga utveckling, Globaliseringen som innebär totalitär diktatur och förslavandet av jordens folk är Ryssland, Kina och de länder som kommer att ingå i BRICS ekonomiska system.

Ni kan titta på videon från 2001, där Thomas Bearden, PhD, berättade om hur vi kan utvinna oändliga mängder s.k. nollpunktsenergi (skalärenergi) från magnetfält i vakuum. Han hade tillsammans med sina kollegor löst problemet som skulle kunna göra oss fria från olja, gas, kol och kärnkraft och istället utnyttja universums sätt att använda energiflödena.

Thomas Bearden liksom Konstantin Meyl och Mehran Tavakoli Keshe m.fl. blev stoppade av maktens Orioninfluerade mörka män “Men In Black”. Dessa är de miljardärer som styr energikartellerna i världen.

I den här videon vädjar han till forskarvärlden och politikerna att vakna upp och våga sätta igång projektet.

// ENAREN (Unifier)

Köp boken “Den Matriska Verkligheten” på Worlddoctrine!

Den Matriska Verkligheten: Människan är en sinnestyrd intellektuell robot som lever i en programmerad verklighet (Swedish Edition) (Svartvit inlaga)

Av Dr. Sandor A. Markus, Lars Helge Swahn

Lämna ett svar