Breaking News

Världsläraren är här!

worldteacher

Den “Andliga Läromästaren – Enaren” (Saint Germain) inleder den nya tiden för de som skall överleva de bemödanden som nu väntar. Massiva ändringar väntar på jorden, i alla länder och samhällen då människans inre samt naturen gör uppror vilket ger människan valet – att arbeta på sin frigörelse eller gå under i det som väntar. Världsläraren är här för att ge råd och vägleda länder, samhällen och individer. (2014-02-26)

Johannes Döparen sade: (Luke 3:16, Matt 3:11)

“Jag döper dig i vatten för försoning, men han som kommer efter mig är mäktigare, vems sandaler jag inte är värdig att lossa. Han kommer att döpa dig i helig ande och med eld”.

Tolkningen av Johannes Uppenbarelse, författad av Elisabeth Ståhlgren (ledare av den Heliga Gralens Ordern under 1950-1970-talet), utgiven av Reformförlaget i Stockholm, Sverige, 1968, står att läsa följande.

“Mannen på den Vita Hästen, han som kommer som segrare är mannen från Norden, vilken siare länge talat om som skall komma för att inleda den nya tiden för jordens folk. Han är ett väsen tillhörande högre världar, men med erfarenhet från lägre rikens kamp och strid, i vilka han själv aktivt deltar. Hans mantel är doppad i fiendens blod, och fienden är Lucifer, som tagit sin boning i Vilddjurets kropp. Så är han ett med mänskligheten, den segrande delen.”

Sandor A Markus har förberetts för denna uppgift under en längre period och finns här som hjälp för de som hörsammar kallelsen.

Sandor A Markus, Archbishop of the Gnostic First Christians of Antioch Syrian Orthodox Church for all the Scandinavian Countries and the Baltic States, President of the Northern Pontifical Academy and founder and protector of L’Académie Internationale de Culture Humaine Integrale AIC, dvs. Den Internationella Akademin för Global Mänsklig Kultur.

Lämna ett svar