Breaking News

Hälsa & Inre-Resursutveckling

Hälsomedlemskap inom Hälsa och Inre Resursutveckling enligt CelesteMetoden® är det enklaste och snabbaste sättet att bli av med sina mentala invanda mönster, könsrelaterade och biologiska (fysiska) problem av skilda slag. Hela den jordiska civilisationen står inför ett vägval vilket innebär att vi måste välja väg. Vi har endast två alternativ att välja mellan. Antingen väljer vi ljusets (själens eller självets) väg, eller så väljer vi mörkrets (sinnets, egots, intellektets) väg som hitintills. Det är viktigt att lägga på minnet att vi inträdde i den nya tidsåldern ”Vattumannens Tidsålder” vid vintersolståndet den 21-23 december 2012. Då passerade vårt solsystem och vår planet jorden den ekvatorianska linjen i vår galax och inträdde i ett gigantiskt fotonbälte (ljusbälte) som emanerar (strålar ut) från Centraluniversumet, Centralsolen Alcyone i den Plejadiska planetkonstellationen.

Denna händelse indikerade inträdet i en helt ny tidsålder, en ny utvecklingsfas, vilken även benämns som den ”Gyllene Tidsåldern”. På samma sätt som vi här på jorden har fyra årstider (vår, sommar, höst och vinter) så finns det fyra kosmiska utvecklingsperioder vilka är Guldålder, Silverålder, Bronsålder och Järnålder. Vår föregående tidsålder ”Fiskarnas Tidsålder” var avslutningen på Järnåldern. Det alkemiska ordspråket att ”förvandla (järn) metall till guld” eller ”det alkemiska bröllopet” där ”själen” ingår äktenskap med ”sinnet”, symboliserar människans förvandling från en egocentrisk medvetenhet till en enhetsmedvetenhet, dvs. från splittring till gemenskap eller från passionerad kärlek till allomfattande kravlös kärlek.

I en gyllene tidsålder finns inte plats för egocentricitet, egodominans.

De som vägrar att inordna sig den kosmiska lagen som präglar den nya tidsåldern blir tvungna att lämna jorden och födas i ett sol- eller planetariskt system som motsvarar deras inre resurs- och utvecklingspotential. Allt detta har vi nämnt i vår litteratur och på våra seminarier. Men hur många av er har lyssnat och realiserat detta i ert dagliga liv? Den hjälp vi erbjuder via vår Kvantanalysator och Kvantgenerator är avsedd för att ni skall kunna bli av med de mentala, känslorelaterade och fysiska buggarna som ni bär i ert undermedvetna och dagsmedvetna dataprogram. Ett liknande erbjudande går inte att hitta någon annanstans än inom AIC och via CelesteMetoden®.

Ni har ingen aning om hur privilegierade ni är som bor i Sverige och av ödet har möjlighet att träffa och bli undervisade av ENAREN och ta del av all den kunskap och hjälp som underlättar er utveckling; kunskap som ni inte kan hitta någon annanstans. Det enda som krävs av er är respekt, tacksamhet, ödmjukhet och osjälvisk kärlek till skaparen, skaparkraften. Vidare även viljan att ställa ert EGO åt sidan och se varje skapelseform som en del av er själva och helheten. Ni måste själva medverka till er förändring. Det är ni själva som har skapat ert öde och lidande, inte någon annan.

Ni som har fått privilegiet att ta dela av AIC:s forskningshälsomedlemskap och vill meddela oss ert hälsofortskridande via email en gång i månaden kan meddela Sandor och Ann-Sofie på mail: sandor.markus [@] human-academy.com. Ni kan meddela oss i en kort berättelse vad som har hänt er mentalt, känslomässigt och fysiskt, dvs. hur er hälsosituation och utveckling fortskrider. Ni som abonnerar på hälsoabonnemanget är uppkopplade i Centralsolens (Superdatorns) databas från Kl. 05:00 till 24:00 varje dag, varannan dag eller var tredje dag. Under den tiden pågår utläkningsprocessen mentalt, emotionellt och biologiskt. Vissa problem kan dyka upp från det undermedvetna. Dessa symtom avtar successivt eftersom ert program fortskrider. Utläkningsprocessen och dess tid är individuell och beror på ert tidigare liv, sättet att tänka och hur länge ni har burit dessa problem inom er.

Vi kommer inom kort att erbjuda detta hälsomedlemskap via webben, men just nu är systemet under utveckling. Om ni vill delta i detta forskningsprojekt (hälsomedlemskap) kan ni tillsvidare anmäla detta till Daniel Skagerström på ”daniel.skagerstrom[@]human-academy.com” så skickar han information till Er. Många människor deltar redan i detta forskningsprojekt.

Tillägg 2021-04-12: CelesteMetoden® Steg 1,2,3 är nu klara” >>>

Vi håller ständigt ett vakande öga på Er!!!

Broderlig kärlek

//Enaren

Köp boken på Amazon!

Den Fria Människan (Svenska Amazon, svartvit inlaga)
Den Fria Människan (Brittiska Amazon, svartvit inlaga)
Den Fria Människan (Svensk widgetshop, inlaga i färg)

Av Dr. Sandor A. Markus, Lars Helge Swahn