Breaking News

Dr. Sandor A. Markus

Dr. Sandor A Markus berättar om sina erfarenheter år 1953 som fick hans medvetande att lyftas till en högre dimensionell nivå. Idag har han utvecklats till vår tids Andliga Läromästare – Världsläraren – “Unifier”. Han förbereder nu de människor som skall överleva vår världs kommande utmaningar och ingå i den nya civilisationen, den femte i ordningen. Denna utnämning har skett av den Kosmiska Federationen och Dr. Sandor A. Markus föregångare Maharaj Charan Singh Ji samt Prof. Johnny Love-Wisdom.

Sedan 1993 har Dr. Sandor A Markus undervisat tusentals människor mestadels i Sverige om hur man kan förbättra sina liv till det bättre. Nu blir hans roll vidare känd för alla dem som uppriktigt vill förändra sina liv till det bättre och öka sin medvetenhet till ett högre kvalitativt multi-dimensionellt kvantmedvetande. Detta är nödvändigt för att vår civilisation skall kunna överleva vår tids utmaningar. Dr. Sandor A Markus är grundare av bl.a. “Den Internationella Akademin för Total Mänsklig Kultur, AIC” (www.swe.unifier.se, www.unifier.se, human-academy.com), AIC Association (www.worlddoctrine.org), Nordiska Gnostiska Enheten (www.nordicgnosticunity.org) och Sovereign Imperial Order of Saint Germain, SIOSG (www.saintgermainorder.org), mm.

Läs mer om Dr. Sandor A. Markus >>>

Lämna ett svar